Thursday, February 24, 2005

paletnologia

Gisteren is dus mijn andere les begonnen, paletnologia. Het gaat over bandkeramiek en ik moet er een werkje over maken. Het is best wel tof, want we zitten maar met twee in de les. Dat is een vak voor de specialisten (master) en blijkbaar zijn er weinig mensen die dat interessant vinden (ik hoop niet dat het is omdat de prof enorm weinig punten geeft of zo).
Vandaag ben ik naar de bib geweest en ik heb dus kopies gemaakt van het boek dat ik voor het examen epigrafie moet leren.
Deze ochtend was er enorm veel lawaai op de peda want er werd een film opgenomen. Ik had nogal lang geslapen en toen ik beneden kwam, hadden ze juist gedaan met filmen. Nu ja, het is een Italiaanse film en natuurlijk ken ik geen enkele acteur, maar de andere meisjes waren precies wel opgewonden (toch te horen aan het gegiechel en de kreetjes die me wakker hadden gemaakt).
Ik hoop dat ik morgen kan schrijven dat ik een andere kamer heb. Ik heb een mooie gezien in het centrum van Venetie, maar de meisjes van het appartement beslissen wie het mag nemen, dus ik ben nog niet zeker dat ik het krijg. Anders wordt het vermoedelijk de kamer aan de Rialtobrug.
En ondertussen schijnt de zon hier alweer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home